- Autor: assko
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rajský protlak | 162 |
| Červená řepa | 250 |
| Zelí bílé hlávkové | 230 |
| Brambory vařené | 255 |
| Česnek | 11 |
| Rajčata | 175 |
| Mrkev | 190 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
| Cibule | 107 |
| Hovězí maso zadní průměr | 407 |
| olej rýžový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5672 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 157,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 45 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






